Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Danske finalister videre til Zalando Blogger Award

De endelige finalister til de forskellige kategorier fra Danmark er nu fundet, og de er dermed direkte videre til Zalando Nordic Blogger Awards 2015.
De endelige finalister til de forskellige kategorier fra Danmark er nu fundet, og de er dermed direkte videre til Zalando Nordic Blogger Awards 2015.

Zalandos årlige Nordic Blogger Awards er i fuld gang og nu nået til anden runde i jagten på nordens bedste modebloggere. De fire danske vindere vil konkurrere mod resten af de nordiske vindere i København den 29. oktober.

De lokale finalister i Danmark er:

  • Best Fashion Blog Female: Funda Christophersen
  • Best Fashion Blog Male: Patrick Pankalle
  • Best Newcomer: Ilirida Krasniqi
  • People’s Choice: Cana Buttenschøn

LÆS OGSÅ: “Så er Zalandos Nordic Blogger konkurrence igang”

De lokale vindere inviteres til København, hvor de fortsat vil kæmpe mod hinanden om titlen som nordisk vinder. Det foregår den 29. oktober, hvor vinderne belønnes med et eksklusivt kampagneshoot i Berlin for en SS16 kampagne samt et års forbrug af shopping på Zalando.dk (til en værdi af knap 11.200 kroner).

Vinderne af Zalandos Nordic Blogger Awards vælges af en jury bestående af en række modeprofiler fra hele norden. Vinderen af People’s Choice awarden vælges på baggrund af læsernes stemmer.

Anden stemmerunde løber indtil den 12. oktober. Den nordiske vinder af denne kategori bliver offentliggjort sammen med de andre vindere til det officielle gallashow i København den 20. oktober.