Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

De fem største Instagram-profiler er kvinder

Instagram fylder fem år og har i den forbindelse gjort op, hvilke fem profiler, der har det største antal følgere.
Instagram fylder fem år og har i den forbindelse gjort op, hvilke fem profiler, der har det største antal følgere.

Fem markante kvinder, hvor de fire hverken er særligt lyse i huden eller specielt slanke, har de suverænt største antal følgere på Instagram.

Øverst på listen troner hit-mageren og popsangerinden Taylor Swift med 49,6 millioner følgere, hvilket svarer til over 10 procent af det samlede antal brugere på 400 millioner på det billedbårne sociale medie.

De fem største Instagramprofiler er:

49,6 millioner følgere – Taylor Swift – popsangerinde
48,1 million følgere – Kim Kardashian – realityfænomen
47,2 millioner følgere – Beyonce – R&B-og pop-sangerinde
45,9 millioner følgere – Selena Gomez – popsangerinde
44,6 millioner følgere – Ariana Grande – popsangerinde

LÆS OGSÅ: “Instagram vil ændre annonce-gamet”

“Den type indhold, vi ser fra de her folk, er autentisk og ofte rigtig sjovt,” siger Charles Porch, der er chef for globale, kreative programmer hos Instagram og fremhæver Taylor Swifts vane med at oploade videoer af sine katte og Beyonces seneste billeder fra sin ferie.

De fem mest populære instagrammere har hovedparten af sine følgere blandt de yngre brugere. 85 procent af deres brugere er under 34 år gamle.

De fem førende Instagram-kvinder, der alle er amerikanere, har stor geografisk spredning på deres følgere. Den næststørste gruppe af Taylor Swifts følgere kommer eksempelvis fra Indonesien. Kim Kardashian har næstflest følgere i Storbritannien, Beyonce og Ariana Grande har næstflest følgere i Brasilien, imens Selena Gomez har næstflest følgere i Mexico.

LÆS OGSÅ: “Instagram i hastig vækst uden for USA”

“Det, Instagram gør, er at give de her kvinder en direkte forbindelse til deres fans, og i og med, de har den her direkte linje, har de også fuld kontrol over deres budskaber,” siger Charles Porch.

Til sammenligning har USA’s præsident, Barack Obama, 4,7 millioner Instagram-følgere.

Kilde: Reuters.com