Yoox Group oplyser i en udtalelse, at skødet vedrørende den planlagte fusion med Net-a-Porter Group er underskrevet, og fusionen vil blive officiel den 5. oktober. Det skriver Women’s Wear Daily.

Ifølge udtalelsen vil fusionen mellem de to store onlineselskaber gå igennem, når der foreligger en godkendelse fra Consob, Italiens børstilsyn. Derefter vil aktierne i Yoox Net-a-Porter-koncernen blive noteret på Milanos børs, når fusionen er gennemført.

LÆS OGSÅ: ”Natalie Massenet forlader Net-a-Porter Group”

De første indledende skridt til en fusion blev indledt i marts 2015, der siden har været forbi en godkendelse hos de to store selskabers aktionærer. Tilbage i september valgte stifteren af Net-a-Porter, Natalie Massenet, at træde tilbage.

Fusionen vil gennemføres ved nye Yoox aktier, som skal erstatte aktierne i Net-a-Porter, der ejes af Compagnie Financière Richemont.

LÆS OGSÅ: ”Aktionærer godkender fusion med Net-a-Porter”

Fusionen har også været en tur forbi den britiske konkurrence- og markedsmyndighed Competition and Markets Authority (CMA), der tilbage i juli valgte at indlede en undersøgelse. CMA har siden godkendt fusionen, så alle sten på vejen synes endeligt ryddet af vejen.

Kilder: Women’s Wear Daily og Gov.uk