Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ilse Jacobsen støtter dansk regntøjsdesigner

Emma Jorn, som allerede har gjort sig bemærket hos forbrugerne med sit moderigtige, moderne og feminine regntøj, indgår nu et samarbejde med Ilse Jacobsen.
Emma Jorn, som allerede har gjort sig bemærket hos forbrugerne med sit moderigtige, moderne og feminine regntøj, indgår nu et samarbejde med Ilse Jacobsen.

Den unge designer Emma Jorn, kreer feminint regntøj til kvalitetsbevidste storbykvinder under navnet Takaokami. Det har hun haft succes med via crowdfunding og – efter sin medvirken i DR1-programmet Løvens Hule – har hun fået designeren Ilse Jacobsen med som investor.

Ilse Jacobsen, der selv har stor erfaring med regntøj, ser potentiale i den unge designer, og valgte i programmet at investere 300.000 kroner og dermed få 10 procent af virksomheden. Tilsammen skaber de to designere et helt nyt brand, Ilse Jacobsen Hornbæk by Emma Jorn, der til februar 2016 lanceres under modeugen i København.

LÆS OGSÅ: “Modekoryfæer udgør del af panel i nyt tv-program”

“Det bliver en kollektion, hvor vi mikser heritage med fashion, og hvor vi giver et nyt innovativt bud på urbant regntøj,” siger Ilse Jacobsen i en pressemeddelelse.

Emma Jorns design er klar til produktion, men hun valgte at medvirke i Løvens Hule, da hun nu søger forretningsviden og hjælp til lancering af sin virksomhed.

“Ilse Jacobsen er en kvinde med stil og stålvilje, et forbillede og – helt ærligt – en kilde til beundring for, hvordan hun har opbygget sin virksomhed,” fortæller Emma Jorn.

LÆS OGSÅ: “Crowdfunding kickstartede designprojekt”

Den unge designer er uddannet på Designskolen i Kolding og kickstartede tidligere i år sin virksomhed ved hjælp af crowdfunding. Hendes design er allerede efterspurgt internationalt. Inspiration til kollektionen fik hun under et besøg i Japan, hvor Takaokami ligeledes er navnet på en japanske regngud. Men regnguden er foreløbig sat på porten.

“Jeg har indledt et fantstisk samarbejde med dronningen af regntøj – Ilse Jacosen Hornbæk. Fra nu af vil alle mine styles være klart til salg i hendes webho og i hendes butikker. Det gamle navn Takaokami, findes ikke mere,” skiver Emma Jorn på sin hjemmeside takaokami.com.