Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

Danefæ deler muleposer ud til syriske flygtninge

Indehaver af det danske tøjmærke Danefæ har bidraget med en række muleposer, og hun opfordrer andre til at hjælpe, hvor de kan.
Indehaver af det danske tøjmærke Danefæ har bidraget med en række muleposer, og hun opfordrer andre til at hjælpe, hvor de kan.

Tirsdag morgen kunne forbipasserende på Hovedbanegården i København se muleposer fra tøjmærket Danefæ. Den ene af indehaverne, Louise Warberg Hækkerup, bekræfter over for Fashion Forum, at hun har været inde at aflevere muleposer, som flygtninge kan bruge til at have deres mad i.

LÆS OGSÅ: ”Henrik Vibskov designer t-shirt til flygtningehjælp”

”Det handler på ingen måde om politik. Det handler om voksne og børn i nød, som vi har lyst til at hjælpe. Vi bliver nødt til at hjælpe, hvor vi kan, og muleposerne kan flygtningene bruge til at have deres mad i, som de skal bruge på deres videre færd,” siger Louise Warberg Hækkerup til Fashion Forum.

Hun forklarer, at hun som medlem af Facebook-gruppen Venligboerne følger de forskellige aktiviteter, som der igangsættes for at hjælpe flygtningestrømmen fra Syrien. Der foregår forskellige indsamlinger, og både som person og firma havde hun lyst til at hjælpe til.

LÆS OGSÅ: ”Norsk butiksejer giver hele omsætningen til flygtninge”

”Jeg håber derfor også, at der er andre, som melder sig på banen, fordi det betyder meget. Jeg kan blandt andet oplyse, at der mangler varmt herretøj, så hvis nogen har noget liggende på lager eller på anden måde kan hjælpe, vil det falde på et tørt sted,” siger Louise Warberg Hækkerup.

Venligboerne har flere forskellige Facebook-sider, hvor man kan læse om, hvordan man kan hjælpe. Desuden kan man hjælpe gennem blandt andet Dansk Flygtningehjælp og Røde Kors.