Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

Costume & Venner samler ind til syriske flygtninge

Modemagasinet Costume har samlet en lang række modeprofiler til en velgørenhedstøjauktion til fordel for de syriske flygtninge.
Modemagasinet Costume har samlet en lang række modeprofiler til en velgørenhedstøjauktion til fordel for de syriske flygtninge.

Udover tøj og sko indsamlet fra hele Costumes redaktion, har flere designere, modeller, tv-værter, bloggere og skuespillerinder valgt at komme med tøjbidrag, der sælges til højst bydende på modeplatformen Anywear.dk, og efterfølgende bliver det leveret af den internationale transport- og logistikvirksomhed DHL, som har sponsoreret transporten. 

Alle indtægter fra auktionen går ubeskåret til Dansk Flygtningehjælp.

”Flygtningesituationen er hjerteskærende, og vi håber, at vi kan være med til at indsamle en masse penge, på en kreativ og god måde,” siger chefredaktør Rikke Amtorp Christensen.

Blandt bidragsyderne finder man, udover Costumes redaktion, blandt andre Stine Goya, Maria Black,  Saks Potts,  Marie Jedig, Mette Marie Lei Lange, Ida Wohlert, Mathilde Norholt, Lene Nystrøm Rasted, Ibi Makienok og adskillige andre.

Tøjauktionen går i gang i dag, onsdag d. 16. september kl. 12 og slutter torsdag d. 1. oktober kl. 12. Der vil løbende blive tilføjet flere bidrag til auktionen.

Man kan byde på auktionen ved at trykke her.

Der er desuden lanceret en egenindsamling, som man kan bidrage til her.