Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Apple lancerer ny Apple Watch Hermés kollektion

I samarbejde med Hermès har Apple netop offentliggjort den nye kollektion fra Apple Watch, der består af the Single Tour, Double Tour og Cuff.
I samarbejde med Hermès har Apple netop offentliggjort den nye kollektion fra Apple Watch, der består af the Single Tour, Double Tour og Cuff.

Amerikanske Apple teamer op med det franske luksusmærke Hermès, der blandt andet er specialiserede inden for læder. Den nye Apple Watch Hermès kollektion præsenteres i rustfrit stål med en læderrem i tre designs, der udkommer i forskellige farver.

”Apple og Hermès laver vidt forskellige produkter, men de afspejler begge den dybe forståelse af kvalitet og design. Begge virksomheder er motiverede af en oprigtig udøvelse af topkvalitet og ønsket om at skabe noget, der ikke kompromitteres. Apple Watch Hermès er et sandt bevis derpå,” skriver Jonathan Ive, Apples chefdesigner, i en pressemeddelelse.

 LÆS OGSÅ: “Apple ansætter eksperter fra modebranchen”

De tre forskellige designs har fået navnene the Single Tour, Double Tour og Cuff.

“Hos Hermès stræber vi efter at give vores kunder elegante, kreative og funktionelle produkter til deres hverdag. Hvilket mere nutidigt og relevant udtryk er der for det princip end samarbejdet med Apple. Vi er stærkt forenet af de samme idéer, og jeg ser det som etableringen af en alliance i topkvalitet – som hest og vogn – det perfekte team,” skriver Pierre-Alexis Domas, vicepræsident for Hermès i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: “Designsamarbejde giver større kendskabsgrad”

Kollektionen vil være tilgængelig fra den 5. oktober i udvalgte Apple og Hermès butikker samt specialbutikker i en række lande i Europa, Asien, Amerika og Australien.