Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Modekoryfæer udgør del af panel i nyt tv-program

Ilse Jacobsen og Christian Stadil er del af et investorpanel i et nyt program på DR, hvor kreative iværksættere skal præsentere deres forretningsidéer.
Ilse Jacobsen og Christian Stadil er del af et investorpanel i et nyt program på DR, hvor kreative iværksættere skal præsentere deres forretningsidéer.

I en ny programserie på DR får kreative iværksættere chancen for at præsentere deres forretningsidéer for nogle af Danmarks mest succesfulde erhvervsfolk. En af disse er designer Ilse Jacobsen.

”Jeg er meget passioneret og brænder for det, jeg laver. Jeg tror på, at det er viljen, der skaber styrken. Derfor er det essentielt for mig, at jeg kan mærke, at de iværksættere, jeg står overfor, også er seriøse og passionerede omkring det, de laver,” siger Ilse Jacobsen om sin medvirken i programmet.

LÆS OGSÅ: “Hummel præsenterer vækst for 20. år i træk”

En af de andre dommere er Christian Stadil, der er ejer af Hummel og investor i mange projekter. I programmet skal panelet vurdere idéerne, som de siden kan investere i. DR glæder sig over formatet.

”De fleste kan blive enige om, at iværksætteri og innovation er vigtigt for Danmarks fremtid, når det gælder landets konkurrenceevne. Men det er stadig svært for mange iværksættere at få deres firma til at vokse, og mange af dem oplever også, at det er svært at få finansiering og overskue de mere praktiske aspekter ved livet som selvstændig,” siger Henriette Marienlund, der er fungerende kanalchef for DR1.

LÆS OGSÅ: “Nyt fællesskab vil styrke modevirksomheders forretning”

Med programmet ’Løvens hule’ håber DR at kunne sætte fokus på nogle af de mange kreative idéer, der florerer, og samtidig fremhæve hvad det kræver at omsætte idé til virkelighed.

Panelet af investorer består ud over Ilse Jacobsen og Christian Stadil af Jesper Buch, Tommy Ahlers og Birgit Aaby. Programserien har premiere den 8. september.