Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Microsoft får patent på elektroniske impulser til tøj

It-firmaet Microsoft har planer om at inkorporere en sensor ind i tøj, så brugeren får en notifikation, når man modtager en mail eller SMS.
It-firmaet Microsoft har planer om at inkorporere en sensor ind i tøj, så brugeren får en notifikation, når man modtager en mail eller SMS.

Ofte vil man gerne tjekke sin telefon for at se, om der er kommet nye beskeder eller mails. Men samtidigt er det i nogle sammenhænge ikke socialt accepteret at sidde med næsen nede i skærmen. Det har Microsoft nu fundet en løsning på, skriver Business Insider UK.

It-giganten har taget patent på en sensor, der udsender elektroniske impulser, når man modtager notifikationer om eksempelvis begivenheder eller mails.

Hjælper også med sundhedstilstanden

Sensoren kan inkorporeres i eksempelvis t-shirts og sko, så brugeren straks mærker en vibration, når der kommer en vigtig meddelelse. Og det drejer sig ikke kun om SMS’er.

LÆS OGSÅ: ”Nanoteknologi forvandler bomuld til en mobiloplader”

”Den elektroniske impuls kan informere brugeren om tilstanden af det tøj, som brugeren har på. De elektroniske impulser kan underrette brugeren om, at det er på tide at ændre den fysiske position,” står der i patentet.

Det betyder, at sensoren kan meddele, at det er på tide at udskifte tøjet eller vurdere, at man har siddet for lang tid i en forkert stilling. Men man kan også bare bruge sensoren til at forbedre sit golfsving.

Kilde: Business Insider UK