Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Konference beskriver fremtidens modebruger

Et arrangement i Silkeborg, som afholdes af organisationen Headstart Fashion, skal lære branchen om fremtidens modeforbruger.
Et arrangement i Silkeborg, som afholdes af organisationen Headstart Fashion, skal lære branchen om fremtidens modeforbruger.

Torsdag den 10. september finder arrangementet ”Forstå fremtidens modebruger” sted i Silkeborg, hvor interesserede branchefolk er velkomne til at komme og lære at forstå fremtidens modebruger.

Det er organisationen Headstart Fashion, som står for arrangementet.

LÆS OGSÅ: “Købelysten er lav på trods af høj forbrugertillid”

”Headstart Fashion er en organisation, som blandt andet skal bidrage til at skabe mere vækst og udvikling i modebranchen med udgangspunkt i Region Midtjylland. Vi vil gerne samarbejde bredt medmodebranchen og være facilitator når det giver værdi” siger Christian Chapelle, der er leder af Headstart Fashion.

Program for arrangementet

Arrangementet vil tage udgangspunkt i de ændringer, der er sket i livsstilsbranchen i løbet af de seneste 10 år, og hvad det betyder for forbrugernes handelsvaner.

Programmet byder på den nyeste forbrugerindsigt, og hvordan man omsætter trend til business samt konkrete kommercielle redskaber til målretning af produktudvikling.

LÆS OGSÅ: “Online-kunder stiller stadig større krav til fleksibel levering”

Eventet finder sted den 10. september på Museum Jorn i Silkeborg fra klokken 12.30-15.30.

Kontakt Headstart Fashion for mere information.