Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Abercrombie & Fitch ansætter nye i ledelsen

Amerikanske Abercrombie & Fitch skifter yderligere ud i ledelsen. Seks navne er på plads, og det betyder blandt andet nye chefdesignere for både dame- og herrekollektionen.
Amerikanske Abercrombie & Fitch skifter yderligere ud i ledelsen. Seks navne er på plads, og det betyder blandt andet nye chefdesignere for både dame- og herrekollektionen.

I slutningen af 2014 stoppede Abercrombie & Fitch’ administrerende direktør Mike Jeffries med øjeblikkelig virkning. Siden da har A&F været i hård modvind med dårlige regnskaber og utilfredse investorer. Det skal den nye ledelse rette op på, skriver Fashion United.

LÆS OGSÅ: “Kontroversiel direktør forlader Abercrombie & Fitch”

”Vi har sammensat et talentfuldt hold, som fokuserer på at levere kvalitetstilbehør og en fremragende kundeservice. Vores omstrukturering er en igangværende proces, hvor disse ændringer skal bidrage til at skubbe A&F fremad,” siger Christos Angelides, brand direktør for Abercrombie & Fitch og Abercrombie Kids i en pressemeddelelse.

Nye designere og direktører

Kristina Szasz tiltræder som chefdesigner for damekollektionen, og hun slutter sig til virksomheden i slutningen af september. Hun kommer fra en stilling hos PVH som designdirektør for jeans hos Karl Lagerfeld og Tommy Hilfiger.

Aaron Levine er tiltrådt som chefdesigner for herrekollektionen. Hun kom til A&F i juli fra en tidligere stilling som underdirektør for herrekollektionen hos Club Monaco.

LÆS OGSÅ: “Ny ledelse skal gøre Abercrombie and Fitch relevant igen”

Stacie Beayer bliver daglig direktør for damekollektionen, efter hun tidligere har arbejdet for A&F i over 15 år i en række ledende stillinger.

Kurt Hoffman er tiltrådt som daglig direktør for herrekollektionen. Hoffman tilsluttede sig A&F i marts, hvor han kom fra en stilling som seniordirektør for mænds tilbehør hos Club Monaco.

Børnene får også nye navne

Monica Margerum er tiltrådt som strategisk chef for A&F og Abercrombie Kids, efter hun tilsluttede sig A&F tidligere i august. Hun kommer fra Kohls, hvor hun var senior vicepræsident for planlægningen af juniorer- og børnekollektionen.

Amy Sveda bliver daglig direktør for Abercrombie Kids. Hun tiltrådte i maj fra en tidligere stilling hos Carters, hvor hun hjalp med at revitalisere virksomhedens OshKosh mærke.

Kilde: Fashion United