Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge, Navne

Talent og vedholdenhed betaler sig for Maikel Tawadros

MODEUGE-TV: Designeren Maikel Tawadros er netop blevet nomineret til Dansk Design Talent og optræder denne sæson for første gang on schedule under Copenhagen Fashion Week.
MODEUGE-TV: Designeren Maikel Tawadros er netop blevet nomineret til Dansk Design Talent og optræder denne sæson for første gang on schedule under Copenhagen Fashion Week.

Flere års hårdt arbejde begynder at give pote for designtalentet Maikel Tawadros, der for første gang er on schedule til Copenhagen Fashion Week, hvor han holder sit show om onsdagen. Det fortæller han til Fashion Forums chefredaktør Angela Brink i Dansk Erhvervs studier på Slotsholmen.

”Det er jeg rigtig glad for. Jeg har brokket mig lidt over, at det først sker nu, men ting tager tid, og det er en blåstempling, at jeg nu er på den officielle kalender,” siger Maikel Tawadros med et smil.

I starten af juli blev det annonceret, at designeren er nomineret til Dansk Design Talent. Her skal han dyste mod tre andre talenter, der skal præsentere fire minikollektioner ved et storstilet event torsdag den 22. oktober.

”Det er rigtig dejligt, og jeg er meget beæret. Samtidig vil det være en kæmpe hjælp at få en halv million kroner,” siger Maikel Tawadros om præmiesummen.

LÆS OGSÅ: “Upcoming it-brands støtter etisk charter som selvfølge”

Han skrev som den første under på modebranchens etiske charter, fordi han synes godt om initiativet i en tid, hvor der er så meget snak om modellers sundhed.

”Jeg har valgt at placere logoet på min hjemmeside nede blandt Facebook og Instagram-logoerne. En ting er, at man skriver under på charteret, for det er vigtigt, og det burde alle gøre. Men det er en blåstempling for mig, at mine kunder kan klikke ind på min hjemmeside og se, at jeg rent faktisk støtter op omkring det,” siger Maikel Tawadros.

I morgen kan du se et interview med Le Fix.

Tidligere interviews i serien MODEUGE-TV:

Nikolai Klausen, direktør for WEAR. Klik her.
Nikolaj Hust fra Claire Group. Klik her.

Forud for modeugen viser Fashion Forum i samarbejde med WEAR/Dansk Erhverv fire film med udvalgte brancheprofiler.