Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Project Runway får fire Emmy nomineringer

Efter 11 sæsoner i luften er mode-realityprogrammet Project Runway mere populært end nogensinde før.
Efter 11 sæsoner i luften er mode-realityprogrammet Project Runway mere populært end nogensinde før.

Glæden var stor hos Project Runway-værterne Heidi Klum og Tim Gunn, da programmet for nyligt blev nomineret til hele fire Emmy-priser. Glæden var faktisk så stor, at den tidligere topmodel lagde en video ud på instagram, hvor de to værter hopper af glæde.

Modeprogrammet har i sine 11 sæsoner i luften altid været nomineret til mindst en pris hver sæson, men har i denne sæson slået sin egen rekord med fire nomineringer.

Vanessa Friedman, der er modedirektør og kritikker på The New York Times, bemærker, at det er umuligt ikke at anerkende effekten, som tv-programmet har haft på modebilledet hos den generelle befolkning for ikke at nævne effekten, det har haft på designerdommerne Michael Kors og Zac Posen.

Et popkulturelt fænomen

”Det er imponerende, og det siger noget om modens udvikling til et popkulturelt fænomen,” skriver Vanessa Friedman i sin klumme på The New York Times.

Modekritikeren er ellers ikke den største fan af realityprogrammet, da hun mener, at det er med til at skabe en forvrænget opfattelse af, hvad det kræver at få succes i modebranchen.

Se Heidi Klums video her.

Kilde: The New York Times