Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Style.com dækker modeugen i København

Vogues internationale modeplatform Style.com kommer for anden gang til København for at dække Copenhagen Fashion Week.
Vogues internationale modeplatform Style.com kommer for anden gang til København for at dække Copenhagen Fashion Week.

For anden gang i træk kommer den internationale og toneangivende modeportal Style.com til København for at bedømme shows og lave mediedækning. Det er en cadeu og en blåstempling af den Københavnske modeuge.

LÆS OGSÅ: “Condé Nast røber detaljer om nyt Style.com”

”Det er fantastisk, at Style.com igen har valgt at dække Københavns modeuge. Det er med til at styrke vores plads på modeverdenskortet, og det er et signal om, at udlandet følger med i, hvad Danmark kan indenfor mode og design,” siger Anne Christine Persson, der er udviklingsdirektør for Copenhagen Fashion Week.

Eva Kruse, som er administrerende direktør for Danish Fashion Institute, har tidligere udtalt, at det netop har været en vigtig benchmark for Copenhagen Fashion Week at blive dækket af Style.com på linje med modemetropoler som Paris, Milano, London og New York.

Style.com bliver til Voguerunway.com

Condé Nast, der ejer Style.com og Vogue, løftede i april sløret for planer om at omdanne Style.com til en international high-end webshop.

Indholdet fra den nuværende Style.com skal flyttes til en ny hjemmeside under amerikansk Vogue. De nye tiltag er planlagt til at træde i kraft fra september 2015, hvilket lige nøjagtigt giver plads til en dækning af Copenhagen Fashion Week under Style.coms nuværende form og titel.

Ifølge Business of Fashion vil Style.coms nuværende indhold blive omdøbt til Voguerunway.com under Vogues eget online medie.