Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Day åbner butik nummer to i Københavns Lufthavn

Gode salgstal har resulteret i, at virksomheden har fået lov til at åbne deres anden butik i Københavns Lufthavn. Et naturligt skridt, lyder det fra grundlægger Keld Mikkelsen.
Gode salgstal har resulteret i, at virksomheden har fået lov til at åbne deres anden butik i Københavns Lufthavn. Et naturligt skridt, lyder det fra grundlægger Keld Mikkelsen.

Som Fashion Forum tidligere kunne løfte sløret for, har Day Birger et Mikkelsen helt exceptionelt fået lov til at åbne deres anden butik i lufthavnen, der ellers har en politik om én butik per mærke. Dørene til butikken er nu slået op, og rejsende har hermed endnu bedre mulighed for at handle tøj, tørklæder og tasker inden deres ferie.

Day er kendt for deres bohemeinspireret forretnings- og designfilosofi, og for virksomhedens grundlægger Keld Mikkelsen giver det da også god mening at åbne flagskibsbutik i en lufthavn:

”Vi inspireres af alle de steder i verden, vi besøger, hvilket ses i alle vores kollektioner. Derfor er åbningen af ​​den store Day flagship store i midten af ​​shoppingområdet i Københavns Lufthavn et naturligt skridt, da det er tæt på, hvor det hele begyndte,” siger han i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: ”Forretningsstrategi fører til Day Birger et Mikkelsen-ekspansion”

Butikken er bygget efter et nyt koncept, der vil møde kunderne på flere sanseniveauer. Hos Københavns Lufthavn er man glade for, at Day har valgt at placere netop denne slags butik hos dem:

”Vi er stolte over at være første lokation for Day’s helt nye konceptbutik, hvor sanserne bliver aktiveret på flere niveauer. Det er vigtigt for os, at give vores passagerer en spændende oplevelse, hver gang de besøger Københavns Lufthavn, og den nye Day-butik efterlever i særdeleshed dette mål,” siger Lise Ryevad, Director, Airport Sales i Københavns Lufthavne A/S.

Den nuværende Day-butik i lufthavnen bliver ombygget denne sommer og bliver til en Day Accessories, der, som navnet, indikerer udelukkende vil sælge tilbehør.