Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

CIFF udvælger talenter til sommermessen

Louise Körner, LeatherProjects og Wilk er blandt de nye mærker, som CIFF tilbyder en platform på den kommende messe som et led i deres talentpleje.
Louise Körner, LeatherProjects og Wilk er blandt de nye mærker, som CIFF tilbyder en platform på den kommende messe som et led i deres talentpleje.

Blandt etablerede brands og velkendte designere finder man igen i år nye ansigter på CIFF. Messen har nemlig tradition for at håndplukke upcoming mærker og give dem muligheden for at vise deres kollektioner frem for danske og udenlandske indkøbere.

”CIFF fokuserer på og stræber efter at skabe en platform, hvor hvert brand kan forme og udvikle nye og lange forhold til indkøbere og presse. Det fremmer og former personlige bånd med mærkerne og skaber et unikt og personligt miljø, hvor designerne og talenterne kan vise deres arbejde og udvikle deres brand,” siger messens kommunikationsdirektør Mads Emil Grove Møller i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: ”CIFF åbner ny afdeling under modeugen” 

Til sommermessen i august er blandt andet Louise Körner, LeatherProjects og Wilk udvalgt som nye talenter. Svenske Louise Körner er uddannet fra Istituto Marangoni i London, har designet for Muuse og er netop sprunget ud med sit eget brand. Københavner-baserede LeatherProjects er grundlagt af Jeppe Dencker og fremstiller læderprodukter. Og bag kvindetøjsmærket Wilk står Anna-Louise Wilk, der sidste år dimitterede fra Margrethe-Skolen og efterfølgende skabte sit eget mærke.

Alle tre designere præsenterer deres nye kollektioner, når CIFF slår dørene op til sommermessen den 5.-7. august.