Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Kalender, Modeuge

CIFF åbner ny afdeling under modeugen

CIFF Showrooms åbner en ny afdeling i august 2015 og byder på modeshows og forlængede åbningstider.
CIFF Showrooms åbner en ny afdeling i august 2015 og byder på modeshows og forlængede åbningstider.

Når modeugen går i gang i august, vil det være med endnu flere navne end sædvanligt i CIFF Showrooms. Messen åbner en helt ny afdeling i det gamle skohus BO, hvor både første- og andensalen vil blive fyldt op.

På første sal vil navne som Barbour, PWT Brands med Lindbergh, Bison og Shine, samt Fairpoint & Degn være at finde sammen med store udenlandske mærker som Camp David, Strellson og Carl Gross. Andensalen byder på blandt andet Betty Barclay og Gerry Weber.

LÆS OGSÅ: “Modeugens messer byder på nye tiltag og skarpe lokationer”

Nye kollektioner vises frem

Som noget nyt stabler CIFF Showrooms et modeshow på benene i samarbejde med lingeriafdelingen i B5. Der vil blive afholdt shows kl. 11.00 fra den 5. til 7. august, hvor b.la. brands som Simone Perelé, Marie Jo, Seafolly, WIKI, Marlies Dekkers viser deres nyeste kollektioner frem.

Når CIFF lukker om fredagen, forlænger CIFF Showrooms med weekenden den 8. til 9. august og serverer desuden gratis morgenmad begge dage til lejere og besøgende. De officielle åbningstider er fra klokken 10.00 til 16.00.

”Vi har valgt at åbne op i weekenden for at give lejerne nogle flere dage at disponere over, men også for at de mindre butikker har mulighed for at deltage. Vi evaluerer efterfølgende, og så må vi se, om konceptet skal gentages til februar 2016,” siger Søren Lenschau Andersen, Project & Rental Manager, i en pressemeddelelse.