KappAhls administrerende direktør bliver fritstillet med øjeblikkelig virkning

Blot en uge efter at den svenske tøjkoncern KappAhl præsenterede et noget nedslående kvartalsregnskab, har ledelsen valgt at sige farvel til den administrerende direktør med øjeblikkelig virkning.
01.07.2015 ∙ af CAK
Foto: Svenske KappAhl der både laver dame-, herre- og børnetøj har sagt farvel til deres administrerende direktør, fordi ledelsen vil have et lederskab med større brancheerfaring (KappAhl.com/screendump).

I sidste uge måtte den svenske tøjkoncern KappAhl sande, at virksomheden langt fra er i topform. For et nyt kvartalsregnskab viste en profitnedgang på næsten 50 procent og en stagnering i salg. Ledelsen er derfor gået virksomheden i sømmene, og set på hvordan man kan styrke KappAhl og opnå de langsigtede mål. Det har nu betydet, at KappAhls administrerende direktør Johan Åberg igår blev fritstillet fra dags dato efter tre år.

LÆS OGSÅ: “Clipper får ny administrerende direktør”

KappAhls bestyrelsesformand udtaler en i meddelelse, at man værdsætter Johan Åbergs indsats, men at nu man har besluttet at lede efter et nyt lederskab, der har mere brancheerfaring. Man har derfor også igangsat en rekrutteringsproces i virksomheden.

KappAhl har 400 butikker fordelt i Sverige, Polen, Norge og Finland.