Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

AOK-vinder: Vores butik fordyber sig i købeoplevelsen

Den 3,5 år gamle mode- og accessoriesbutik Project 4 snuppede i år AOK-prisen for Byens Bedste Kvindemode foran By Malene Birger, Another Nué og Norr. Ifølge ejer Casper Schandorff skal årsagen findes i produkt-nørderi og et unikt opdagelsesunivers.
Den 3,5 år gamle mode- og accessoriesbutik Project 4 snuppede i år AOK-prisen for Byens Bedste Kvindemode foran By Malene Birger, Another Nué og Norr. Ifølge ejer Casper Schandorff skal årsagen findes i produkt-nørderi og et unikt opdagelsesunivers.

I Københavns latinerkvarter ligger Project 4, der udefra ligner en ganske almindelig mode-og accessoriesbutik. Men i det øjeblik man træder indenfor overvældes man med det samme af det originale univers, som butikkens fire vægge sætter i scene. For selvom størstedelen af produktudvalget har oprindelse i den skandinaviske minimalisme, er der intet minimalistisk i den måde det er præsenteret.

På gulvet står kasser, reoler og borde, mens der på væggene er opsat bøjlestænger, knagerækker og hylder – og alle er de fyldt til bristepunktet med alt fra støvler og toppe til solbriller, håndcreme og bøger. For Project 4 vil indbyde kunden til at gå på opdagelse, mærke indtrykkene og tage sig tid.

LÆS OGSÅ: “Blog blev til succesbutik på Nørrebro”

”Project 4 skal være et opdagelsesunivers, der tillader kunden at fordybe sig i købeoplevelsen. Butikkens indretning og produkternes iscenesættelse skal stimulere kundernes sanser, og give dem et sted, hvor de kan gå hen og koble af og blive inspireret,” siger Casper Schandorff til Fashion Forum, og understreger hvordan et sådan koncept også kræver et bredt men nøje udvalgt produktsortiment.

LÆS OGSÅ: “Danskerne foretrækker stort udvalg frem for lave priser”

”Vi gør meget ud af, at sidde og nørde med sjove produktkategorier og mindre kendte brands, fordi vi jo gerne vil overraske vores kunder, inspirere dem og tilbyde dem noget de ikke kan få andre steder. Vi har derfor en række brands, som vi er eneforhandler på i Danmark, og det er da også med til at tiltrække kunder”.

Øget omsætning og kundeantal

Project 4 vandt i starten af juni måned AOK-prisen for Byens Bedste Kvindemode, og det kan allerede mærkes på kundeantallet og omsætningen.

”Vi har helt klart kunne mærke, at vi har vundet AOK-prisen. Vi møder mange nye kunder, der gerne vil se, hvem vi er og vores omsætning for juni er i år dobbelt så stor sammenlignet med samme måned sidste år. Vi ser derfor prisen som et springbræt til yderligere vækst, og vi glæder os til at videreudvikle vores koncept,” siger Casper Schandorff.

Project 4 har udover en fysisk butik også en webshop, der både nyder godt af kundebestillinger fra hele Europa samt Australien, USA og Canada.