Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Bestseller løfter sløret for omfanget af Australien-ekspansion

Tøjgiganten ruller de tunge skyts ud og satser stort på det australske marked, hvor de i løbet af kort tid åbner over 50 shop-in-shops.
Tøjgiganten ruller de tunge skyts ud og satser stort på det australske marked, hvor de i løbet af kort tid åbner over 50 shop-in-shops.

Fashion Forum har tidligere skrevet om planerne for Jack & Jones’ australske eventyr, og nu afslører Bestseller flere detaljer om indtoget. I løbet af blot fire uger vil den midtjyske tøjgigant åbne 54 shop-in-shops i 40 stormagasiner i Australien.

LÆS OGSÅ: “Jack & Jones indtager Australien”

Fra slut august får de australske forbrugere mulighed for at få fingrene i flere forskellige Jack & Jones-linjer – tøj, der ikke tidligere er set på det australske marked, forklarer international sales manager hos mærket Dennis Birk Jørgensen:

”Det er en ekstremt god mulighed for, at Bestseller kan få fodfæste på det australske marked. De australske forbrugere bevæger sig i den rigtige retning, når det kommer til fokus på mode, og med Jack & Jones’ priser og platform kan vi give markedet en ny, international dimension og noget, australierne aldrig har set før. Vores mål er et være de billigste af de cool brands,” forklarer han.

LÆS OGSÅ: “Sådan vil Jack & Jones indtage det australske marked” 

Den første Jack & Jones shop-in-shop åbner i Melbourne den 17. august.