Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Gratis forretningsforløb for midtjyske modevirksomeder

Headstart Fashion stiller skarpt på forretningsmodeller, markedspositionering og vækstmuligheder, når initiativet inviterer virksomheder i modebranchen til fem gratis seminarer.
Headstart Fashion stiller skarpt på forretningsmodeller, markedspositionering og vækstmuligheder, når initiativet inviterer virksomheder i modebranchen til fem gratis seminarer.

Selv veletablerede virksomheder har brug for rådgivning og sparring med ligesindede forretningsdrivende. Derfor har Headstart Fashion og More Creative valgt at lancere en række kurser målrettet modevirksomheder, der har stabiliseret sig og opnået en vis størrelse.

”Da vi startede op i sin tid, lavede vi en undersøgelse om, hvilke udfordringer modebranchen har. En af de ting, der går igen er forretningsudvikling. Derfor sætter vi fokus på dét med dette forløb, og denne gang er vi gået et skridt op i forhold til, hvilket udviklingsstadie virksomhederne er på,” fortæller Christian Chapelle, der leder Headstart Fashion, til Fashion Forum. Headstart Fashion er et regionalt initiativ, der har til formål at fremme modebranchen i området.

LÆS OGSÅ: ”Headstart Fashion inviterer modebranchen på NorthSide Festival”

Forløbet er inddelt i fem moduler spredt ud over det kommende efterår, og underviserne samt kursets cases varierer fra gang til gang, siger Christian Chapelle. Allerede nu har Headstart Fashion indgået en aftale med bureauet Manto, der specialiserer sig i forretningsrådgivning indenfor kulturelle og kreative brancher.

Forløbet er tilrettelagt for 10-15 etablerede modevirksomheder i Region Midtjylland, der hver kan deltage med 1-2 personer på ledelsesniveau. Tilmelding skal ske til Christian Chapelle på chc@aarhus.dk senest den 25. Juni.