Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge, Udland

Tysk messeaktør vil lancere ny messe i London

Tyske Klaus Vogel, der har været med til at stifte berliner-messen Premium Exhibitions, har teamet op med trendbureauet WGSN for at lancere en ny messe i London i 2016.
Tyske Klaus Vogel, der har været med til at stifte berliner-messen Premium Exhibitions, har teamet op med trendbureauet WGSN for at lancere en ny messe i London i 2016.

London har de sidste år været en modedestination i hastig udvikling. I 2012 fik hovedstaden sin egen herremodeuge London Collection: Men, og i denne uge løber London Pre-collections for første gang af stablen, mens dametøjsmessen Scoop til sommer også føjer endnu en messe til dets portefølje. Og nu ser det så ud til, at det engelske modelandskab får selskab af en ny messe under navnet Wear Select London. Det skriver Drapers.

LÆS OGSÅ: “London lancerer ny modeuge for præ-kollektionerne”

Bag den nye messe står Klaus Vogel, der også har været medstifter af Premium Exhibitions-messen i Berlin, og trendbureauet WGSN. Ifølge Drapers er stifternes ambition at samle over 300 internationale brands – både indenfor dametøj, herretøj og sko – og give dem en platform, hvor de kan fremvise et udvalg fra deres kollektion inden den samlede kollektion fremvises til de internationale messer. Wear Select London vil derfor også ligge tidligere end de andre messer, og hidtil er datoerne sat til den 9.-10. Januar 2016. Det betyder, at den nye messe hvilket formentlig vil falde sammen med London Collections: Men, der forventes at løbe fra den 8.-11. januar 2016.

Ifølge Klaus Vogel, vil man forsøge at samle små og store brands fra hele verden – fra USA, Paris og England til Brasilien, Mexico og Korea.

Kilde: Drapers.