Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Modeugens messer byder på nye tiltag og skarpe lokationer

CIFF og Revolver har åbent for tilmelding til augustmodeugen. Begge aktører satser på nye projekter i større omgivelser, der skal tiltrække danske og internationale indkøbere.
CIFF og Revolver har åbent for tilmelding til augustmodeugen. Begge aktører satser på nye projekter i større omgivelser, der skal tiltrække danske og internationale indkøbere.

Når Copenhagen Fashion Week løber af stablen til sommer markerer CIFF og Revolver sig igen i messelandskabet. De to messeaktører har rykket rundt, rullet de tunge skyts frem og forventer et stærkt fremmøde fra nær og fjern.

”Revolver forventer et endnu større, stærkere og kvalitativt fremmøde qua den store succes, vi oplevede i sidste sæson – alt det som vi til denne sæson har valgt at bygge videre på. Helt exceptionelt formåede Revolver sidste sæson, at flytte 98 % af alle vores udstillere til en anden location, åbnede op i et nyt navn og slap mere end afsted med det,” fortæller Stina Vanessa, der er kommunikationsdirektør hos Revolver

Under vintermodeugen havde messen både til huse i Lokomotivværkstedet og Øksnehallen, men har nu valgt at samle alle sine aktiviteter i bygninger i Kødbyen med Øksnehallen som omdrejningspunkt. Også hos CIFF udvider man pladsen og samler kvinde- og herremesserne under Bella Centers tag. Tidligere lå herremærkerne i Forum. Kommunikationsdirektør i CIFF Mads Emil Møller regner med mange besøgende:

”Vi forventer at holde den samme høje standard af de rigtige og købestærke, europæiske og internationale indkøbere,” siger han til Fashion Forum.

Nye projekter i genkendelige omgivelser

Med nye arealer følger nye idéer og initiativer. I Bella Center kan gæsterne blandt andet opleve specielle samarbejder mellem brands, der endnu ikke er offentliggjort, samt en ny visuel identitet, fortæller Mads Emil Møller:

”Vores herremesse Raven er rykket ud til Bella Center efter første sæson i Forum og får en helt ny tilføjelse i form af Raven Projects, som kommer til at indeholde nogle meget specielle projekter med spændende brands. Derudover er vores områder Urban, Sleek og Lab alle udvidet med nye brands og opbygninger. Hvert område er som sin egen messe i messen,” siger han til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: “CIFF samler datoer og trækker herremoden tilbage i Bella Center”

I Kødbyen omdanner Revolver de omkring Øksnehallen beliggende bygninger til en samlet one-destiation, forklarer Stina Vanessa:

”Revolver har skabt en lille by, som man kender det fra Pitti i Firenze med eget Revolver Hotel, separate showrooms, torv, restauranter, markedsplads, egen showscene i samarbejde med Fashion Exclusive, pop-up stores samt aktiviteter skabt i samarbejde med ledende Københavnske kulturorganisationer,” siger hun til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: ”Revolver samler sine messeaktiviteter på én lokation” 

Begge aktører lægger vægt på det stærke fællesskab, der findes blandt mærkerne på messerne. Et sammenhold, der ikke findes, hvis man ligger i egne showrooms, fortæller de.

Både CIFF og Revolver finder sted fra den 5.-7. August og har åbent for tilmelding nu.