Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Copenhagen Fashion Week offentliggør sommermodeugens shows

Copenhagen Fashion Week har netop offentliggjort showkalenderen for den kommende modeuge i august. Den byder blandt andet på farverige debutanter og en tysk modedarling.
Copenhagen Fashion Week har netop offentliggjort showkalenderen for den kommende modeuge i august. Den byder blandt andet på farverige debutanter og en tysk modedarling.

Showkalenderen for sommerens Copenhagen Fashion Week er netop blevet offentliggjort. Modeugen, der finder sted fra den 5.-7. august, byder denne gang på 30 shows, som foruden kendte danske showmærker som By Malene Birger, Henrik Vibskov og Baum und Pferdgarten står på et mix af debutanter og udenlandske mærker.

Lovechild 1979 står for åbningsshowet

Det er det danske mærke Lovechild 1979, der har fået æren af at åbne modeugen. Københavnermærket, der debuterede i showkalenderen sidste år, er nu blevet optaget i Copenhagen Fashion Weeks ”ON schedule”, og dette markeres med det officielle åbningsshow, der finder sted onsdag den 5. august kl. 13.00.

Saks Potts showdebuterer

Blandt showdebutanterne finder man Saks Potts, der for nylig vandt Elle Style Awards prisen som ”Årets uundgåelige” og T.A.C., der har den printspecialiserede og Central Saint Martins uddannede designer Tatiana Andersen Camre ved roret. Begge mærker er et frisk pust til Copenhagen Fashion Week med deres farverige universer.

Lala Berlin på kalenderen i København

Copenhagen Fashion Week kan også byde velkommen til det tyske mærke Lala Berlin, der siden 2006 har holdt show i Berlin, men nu for første gang har valgt den københavnske showscene.

Du kan se showkalenderen ved at trykke her.