Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Headstart Fashion inviterer modebranchen på NorthSide Festival

Et PR-event, der blandt andet inkluderer et besøg på den aarhusianske festival, skal eksponere upcoming brands overfor nationale og internationale modeaktører.
Et PR-event, der blandt andet inkluderer et besøg på den aarhusianske festival, skal eksponere upcoming brands overfor nationale og internationale modeaktører.

Festivaller handler for tiden om mere end musik, makrel i tomat og massive tømmermænd. Mode markerer sig mere og mere på festivalpladsen, og nu har Headstart Fashion, et inititativ der skal gøre Region Midtjylland til Danmrks modecentrum, inviteret en række nationale og internationale modemedier til Northside Festival.

Formålet med arrangementet, der er døbt Headstart Fashion PR Event, er at introducere gæsterne for regionens nye, lovende designere – heriblandt taskevirksomheden Rodtnes Bags og kvindetøjsmærket Agurk. Arrangementet varer to dage og har base på Aarhus Rådhus, men inkluderer altså også en tur på festivallen, hvis gæster er meget modebevidste, fortæller talsmand for NorthSide Festival, John Fogde:

”NorthSide er en atypisk dansk festival, da vi er en bynær begivenhed uden et campingområde. Derfor er der blandt vores gæster et langt større fokus på mode, end man ser andre steder, og da vi samtidig har som erklæret mål at understøtte lokale initiativer med fokus på unge entreprenører, så er det helt oplagt for os at gå ind i dette ambitiøse initiativ,” forklarer han.

Stor interesse fra begge sider af branchen

Udover festivaloplevelsen skal gæsterne besøge kunstmuseet Aros og spise michelinmad på Frederikshøj. Besøget har ifølge Headstart Fashion allerede nu tiltrukket megen interesse og er arrangeret efter forespørgsel fra lokale brands:

”Baseret på konkret efterspørgsel fra lokale brands samt fra forhåndsinteresse fra en lang række magasiner, laver vi et PR-tiltag, som kan være med til at positionere helt unge brands og samtidig positionere Region Midtjylland som et mode hotspot. Interessen har været stor, så vi forventer os meget af arrangementet,” fortæller Christian Chapelle, der er leder af Headstart Fashion.

LÆS OGSÅ: ”Festival skaber networking i modebranchen”

Headstart Fashion har tidligere haft en finger med i festivalspillet, da de på Spot Festival i maj afviklede ”Music & Fashion”, der havde til formål at danne bro mellem kreative brancher med oplæg fra markante modemennesker.

Headstart Fashion PR Event, finder sted i Rådhushallen den 11. juni og på Northside Festival den 12. juni.