Nu får de arabiske lande deres egen modeuge

Nonprofit-organisationen Arab Fashion Council lancerer til november deres første modeuge – Arab Fashion Week – for at give den arabiske modebranche en international platform.
19.05.2015 ∙ af CAK
Foto: Arab Fashion Council lancerer nu en modeuge for de arabiske lande. Man vil første gang kunne besøge Arab Fashion Week til november i Dubai. Billderne her viser den emiratiske designer Zareena Yousif efter hendes show under Fashion Forward i Dubai i april i år (Wikipedia).

Det sidste år har budt på en ny herremodeuge i New York og en ny modeuge for præ-kollektionerne i London – og nu lancerer de arabiske lande så deres første modeuge Arab Fashion Week. Det skriver Fashionunited.

LÆS OGSÅ: “London lancerer ny modeuge for præ-kollektionerne”

Den nye arabiske modeuge bliver lanceret af den nyligt-dannede nonprofit-organisation, Arab Fashion Council, der arbejder med at fremme den arabiske modebranche i et internationalt øjemed. Der er derfor planer om, at den nye modeuge ikke blot skal præsentere arabisk design, men også uddannelsesseminarer, workshops og andre initiativer, der skal give en bedre forståelse af modeindustrien i de arabiske lande.

Arab Fashion Week vil for første gang løbe af stablen den 1. til 4. november 2015 i Dubai.

Du kan læse mere om Arab Fashion Week på ugens officielle hjemmeside, som du kan finde ved at klikke her.