Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge, Udland

CIFF promoverer messen i Berlin

Den danske messe har besøgt i den tyske hovedstad for at vise, hvorfor indkøbere skal besøge København til sommer.
Den danske messe har besøgt i den tyske hovedstad for at vise, hvorfor indkøbere skal besøge København til sommer.

Brands, presse og indkøbere var i onsdags inviteret indenfor i Soho House Berlin. Her blev de præsenteret for CIFF’s vision for sommermodemessen, ligesom de fik en forsmag på kommende kollektioner fra blandt andre Han Kjøbenhavn og BLS Hafnia. For selvom messen ikke ser sig selv som værende i konkurrence med store internationale messer, vil CIFF alligevel være til stede i de vigtigste byer og være i dialog med indkøbere året rundt, forklarer Kristian Andersen. Derfor har messen afholdt arrangementer i både Berlin, New York og London.

”Vi ser ikke os selv i konkurrence med London, Paris eller New York – vi er meget mindre end dem – men vi vil gerne konkurrere på at være mere innovative med nyt talent, ved at kuratere vores brands på en anden måde og ved at præsentere dem i et meget smukkere rum,” fortæller Kristian Andersen til onlinemagasinet Highsnobiety. Magasinet var medarrangør på arrangementet.

Til Highsnobiety forklarer Kristian Andersen også, at indkøberne finder en mere afslappet atmosfære i København, fordi de måske ikke har 65 aftaler som i Paris. Han understreger dog, at han først og fremmest vil have folk til at lave forretning, når de besøger messen.

Næste CIFF-messe finder sted fra den 5.-7. august 2015.

Kilde: Highsnobiety.com