Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Markberg åbner deres første fysiske butik

Det danske accessories-mærke Markberg kan for første gang invitere kunder ind i deres samlede univers med den nyåbnede shop-in-shop i Magasin på Kongens Nytorv.
Det danske accessories-mærke Markberg kan for første gang invitere kunder ind i deres samlede univers med den nyåbnede shop-in-shop i Magasin på Kongens Nytorv.

Efter at have brugt det sidste år på at etableret distributionskanaler i både Canada og Korea, vender det danske accessories-mærke Markberg igen opmærksomheden mod Danmark.

LÆS OGSÅ: “Østjysk iværksætterpar til Canada med eliten”

Det fremadrettede fokus er at investere lokalt og øge Markberg-brandets synlighed på hjemmarkedet. Derfor har Markberg åbnet deres første fysiske butik – en shop-in-shop hos en af deres største danske samarbejdspartnere, Magasin.

LÆS OGSÅ: “Bitte Kai Rand åbner ny flagskibsbutik”

”Efter gode vækstrater de seneste tre år føler vi, tiden er inde til at investere i mere komplette løsninger, som vil give forbrugerne en dybere forståelse af Markberg som brand. Vi ser Magasin som en perfekt samarbejdspartner til Markbergs første shop-in-shop, da vi gennem et længere samarbejde og tilfredsstillende vækst har dén platform, der skal til for at sikre, at Markbergs første shop-in-shop bliver en succes. Det er en unik mulighed for at vise et bredere og sammenhængende sortiment,” siger direktør og medejer Rune Klemmensen og varsler samtidig, at flere fysiske kanaler kan komme på tale i fremtiden.

Markberg ejes af parret Mette Astrup og Rune Klemmensen, og mærket bliver foruden Danmark, Canada og Korea også solgt i England, Sverige, Norge og Belgien.