Årets H&M-designsamarbejde bliver med Balmain

Den svenske tøjgigant er gået sammen med det franske modehus om en kollektion, der lanceres til efteråret. Ifølge Balmain-designer er det en stor anerkendelse at få lov til at samarbejde med H&M.
18.05.2015 ∙ af Redaktionen
Foto: Olivier Rousteing lagde i går dette billede op på Instagram af sine to muser Kendall Jenner og Jourdan Dunn iklædt udvalgte styles fra det nye samarbejde (Instagram/@olivier_rousteing)

Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli og Versace har – udover at være prominente modehuse og designernavne – det til fælles, at de alle har samarbejdet med H&M. Siden 2004 har highstreetkæden hvert år præsenteret populære kollaborationer, der har fået købelystne kunder til at ligge i lange køer. I år forventes at blive ingen undtagelse. Den svenske tøjgigant har netop offentliggjort, at 2015-samarbejdet bliver med det franske luksusmærke Balmain.

Nyheden blev afsløret i søndags, da Balmain-designer Olivier Rousteing troppede op på den røde løber til Billboard Music Awards med Kendall Jenner og Jourdan Dunn ved sin side. Begge muser var iklædt tøj fra den kommende kollektion, fortalte designeren til E! News. Et par timer efter bekræftede H&M nyheden på Twitter.

Stor anerkendelse til Balmain                               

Det er ikke kun H&M, der nyder godt af de populære samarbejder. For Olivier Rousteing er det et skulderklap til ham og hans designs, fortæller han til style.com:

”Det har altid været en drøm at gøre det. Når du laver et samarbejde med H&M er det et stort skridt i modeindustrien. Det er en stor bedrift både professionelt og personligt.”

H&M x Balmain-kollektionen kan købes i udvalgte H&M-butikker d. 5. november 2015.

Kilde: mashable.com.