Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Matas og Alt for Damerne lancerer løbetøj

Materialisten og modemagasinet møder hinanden i nyt samarbejde om løbetøjskollektion.
Materialisten og modemagasinet møder hinanden i nyt samarbejde om løbetøjskollektion.

Det er ikke kun sminke, solcreme og shampoo, man kan finde på hylderne i Matas. I samarbejde med Alt for Damerne har butikskæden skabt løbetøj til magasinets årlige kvindeløb. Det skriver detailfolk.dk.

Samarbejdet er det første af sin slags og har set dagens lys, fordi Matas vil støtte op om en sund livsstil, fortæller kædens informations- og miljøchef Henrik Engberg Johannsen i en udtalelse.

”Mange oplever, at når de tilmelder sig officielle løb, så kan det hjælpe til at fastholde motivationen i den daglige træning. Matas støtter op om sund livsstil, og for os er det oplagt at synliggøre et løb for kvinder og den nye tøjkollektion giver dem nu mulighed for at løbe i behageligt og smart tøj til en rimelig pris,” siger han i en udtalelse ifølge detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: ”Nyt Costume-site vil fremme afslappet tilgang til sundhed” 

For Alt for Damerne er det et tegn på nytænkning, når en detailkæde og et magasin kan samarbejde på tværs af sektorer.

”Det er et spændende samarbejde, som giver os mulighed for at vise Alt for Damerne og deres kvindeløb på nye måder. Løbetøjskollektionen er et eksempel på den nytænkning, der kan vokse ud af et samarbejde mellem Danmarks største detailkæde inden for personlig pleje og Danmarks største kvindeløb,” siger Micahel Benzon, der er head of licensing i Egmont Publishing, i en pressemeddelelse.

Den nye løbekollektion indeholder t-shirts, løbebukser og sokker. Kollektionen kan købes nu.

Kilde: detailfolk.dk