Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Stilletter, beton og couture i Aalborg

Den danske couture designer Jørgen Simonsen afholder modeshow i den nybyggede p-kælder under det nye mondæne Musikkvarter i Aalborg.
Den danske couture designer Jørgen Simonsen afholder modeshow i den nybyggede p-kælder under det nye mondæne Musikkvarter i Aalborg.

Den 7. maj viser den danske couture designer med erfaring fra store modehuse som Chanel, Givenchy og Alexander McQueen en perlerække af sine couture kjoler i Aalborgs nye kvarter på Østre Havn. Det sker i samarbejde med ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen og A. Engaard A/S.

”Kombinationen af rå beton, 11-centimeter høje hæle og lange haute couture-kjoler er som udgangspunkt jo vanvittig. Netop derfor er det en skøn idé. Da ejendomsmægler Jette Gudiksen ringede til mig med idéen, var jeg hurtigt helt solgt,” fortæller Jørgen Simonsen.

Til arrangementet vil Jørgen Simonsen fortælle lidt om sig selv og om stil liv i couture-verdenen. Designeren har tidligere designet kjoler for blandt andet Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman og Gwyneth Paltrow, og ejer i dag sit eget modehus i hjertet af Paris.

Ifølge pressemeddelelsen for arrangementet er Jørgen Simonsen i dag den eneste dansker, ud over den verdensberømte afdøde designer Erik Mortensen, der reelt kan krones med titlen Haute Couture designer.

Arrangementet er eksklusivt, men der er mulighed for at vinde billetter via ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensens Instagram konto @thorkildkristensen.