Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Samsøe & Samsøe ekspanderer med butik i Gøteborg

Det danske mærke udvider med deres sjette butik i Sverige efter stigende efterspørgsel fra svenskerne.
Det danske mærke udvider med deres sjette butik i Sverige efter stigende efterspørgsel fra svenskerne.

Sidst i marts slår Samsøe & Samsøe dørene op til endnu en butik i det svenske. Det kommer til at foregå i Sveriges anden største by Gøteborg. Baggrunden for butiksåbningen er ifølge mærkets retaildirektør Nikolaj Lassen en voksende svensk efterspørgsel på Samsøe & Samsøe:

”Vi har været på en rejse. Opbygning af det svenske marked har været længe undervejs. Vi startede i Malmø med vores første butik og i takt med positioneringen i markedet har vi oplevet større efterspørgsel på vores univers og koncept. I dag står vi med fem butikker, og Gøteborg bliver den sjette i rækken. Tilstedeværelsen af brandet vil også være med at supporte vores whole sale kunder i det svenske marked,” fortæller Nikolaj Lassen til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: Nørgaard og Samsøe & Samsøe med tilfredsstillende resultater 

Samsøe & Samsøe har længe ønsket at placere en butik i Gøteborg, fordi de mener, det er strategisk vigtigt at være synlig i de store svenske byer i Stockholm, Malmø og Gøteborg.

”Beliggenhed betyder meget for os. Den nye butik har været i tankerne i noget tid, men vi har været på udkig efter de helt rigtige omgivelser, der kan være med at vores univers,” fortæller Nikolaj Lassen.

Butikken er designet i samarbejde med den danske arkitekt Morten Hedegaard, manden bag det visuelle udtryk i flere forskellige Københavner-caféer – og restauranter.

Også herhjemme udvider Samsøe & Samsøe. Den 26. marts åbner de butik i Frederiksbergcenteret.