Er du årets bedste detailhandler?

Så er det nu, du kan indstille din butikschef til prisen som årets detailhandler. For at komme i betragtning skal deltagerne have passion for detail og have vist ekstraordinære og synlige resultater inden for nytænkning i butikken.
03.03.2015 ∙ af Redaktionen
Foto: Har I lavet noget særligt i jeres butik, kan det være, netop jeres butikschef kan blive kåret som årets detailhandler (Scanpix).

Nytænkningen kan eksempelvis være indenfor CSR, miljø, uddannelse, trends, teknologi eller lignende.

For at bringe den bedste og nyeste viden inden for international detailhandel til Danmark uddeler Tuborgfondet i samarbejde med ZBC DetailGruppen Tuborgfondets Retail Award.

Prisen gives til de seks mest entusiastiske og forandringsskabende butikschefer/varehuschefer i Danmark, skriver Tuborgfondet i en pressemeddelelse.

Præmie: Betalt studietur til New York

Prisvinderne får en studietur med alt betalt til New York den 4. – 10. oktober 2015 for at opleve detailhandel i verdensklasse – guidet og supporteret af detaileksperter fra ZBC DetailGruppen.

Kandidater kan indstilles på www.tuborgfondetsretailaward.dk inden den 1. maj 2015, og prisoverrækkelsen finder sted den 18. juni 2015 i forbindelse med Detailhandelens Lederdag.

Udvælgelseskomiteen består af repræsentanter fra Tuborgfondet, ZBC DetailGruppen, Dansk Handelsblad, Retail Institute Scandinavia, Dansk Detail og Dansk Erhverv.