Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

International modepresse dækker også københavnerangreb

Weekendens fatale skudangreb på Østerbro og mod Synagogen i København får spalteplads i Women's Wear Daily.
Weekendens fatale skudangreb på Østerbro og mod Synagogen i København får spalteplads i Women's Wear Daily.

Weekendens angreb mod et debatarrangement om ytringsfrihed på Østerbro og mod en jødisk konfirmation i synagogen i Krystalgade i København har givet genlyd – også i den internationale modepresse.

Women’s Wear Daily beretter om en dansk modebranche, der er påvirket af hændelserne, der efterforskes af politiet som terror.

”Alle her i København er dybt påvirkede af det, der er en gal mands værk. Jeg føler en dyb sorg over, der er nogen, der åbenbart ønsker at begrænse vores samfunds værdier: Vores frihed som mennesker og vores ytringsfrihed. Det er nu tid til eftertanke og til at styrke vores værdier som frie samfund og samarbejde på tværs af religioner og overbevisninger så vi kan bekæmpe ekstremisme og formørkede sind,” siger administrerende direktør for Danish Fashion Institute, Eva Kruse til Women’s Wear Daily.

Den danske designer Freya Dalsjø stemmer i hendes pointe og siger, at det er tid til sammenhold om vores samfundsværdier.

”Jeg ønsker at København viser verden, at vi står sammen som et sted for frihed og tolerance,” siger Freya Dalsjø til Women’s Wear Daily.

Kilde: Women’s Wear Daily.