Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Kronprinsessen: Der er en positiv stemning omkring modeugen

H.K.H. Kronprinsessen er her, der og alle vegne under Copenhagen Fashion Week. FashionForum fangede hende til en kort kommentar midt i det hektiske modeuge-program.
H.K.H. Kronprinsessen er her, der og alle vegne under Copenhagen Fashion Week. FashionForum fangede hende til en kort kommentar midt i det hektiske modeuge-program.

Det var en travl, men positiv Kronprinsesse, som FashionForum fangede fredag morgen i begyndelsen af en lang dag i modens tegn.

Hvordan har Deres oplevelse været af modeugen indtil videre?

”Jeg synes, at der har været en meget positiv stemning omkring modeugen,” sagde H.K.H. Kronprinsesse Mary til FashionForum fredag morgen i Kødbyen.

Her havde hun netop været inde at besøge de designstuderende fra talentkonkurrencen Designers’ Nest og høre om deres arbejde med kollektionerne.

LÆS OGSÅ: ”H.K.H. Kronprinsessen gæster Designers’ Nest”

”Jeg synes, at det var rigtig interessant at høre deres motivation og inspiration, der lå bag de kollektioner, som de præsenterede. Det var virkelig interessant,” sagde H.K.H. Kronprinsessen til FashionForum, inden hun fortsatte ind på Revolver-messen i Øksnehallen, flankeret af messedirektør Jan Carlsen.

Til show med Yde og Mark Kenly Domino Tan

Det er ingen nyhed, at modebranchen har en særlig betydning for Kronprinsesse Mary, som igen i år har været vidt omkring under Copenhagen Fashion Week.

LÆS OGSÅ: ”Kronprinsessen dukkede op til Mark Kenly Domino Tan”

Efter at have besøgt de designstuderende og Revolver Meatpacking District-messen i Øksnehallen, fortsatte hun direkte videre til åbningen af The Jewellery Room i H.C. Andersen Slottet ved Tivoli. Senere fredag besøgte hun desuden den nye herretøjsmesse CIFF Raven i Forum.

LÆS OGSÅ: ”Ole Yde tilbage i København med manér”

På modeugens åbningsdag onsdag overværede hun meget passende – rammerne taget i betragtning – Mark Kenly Domino Tans show på Det Kongelige Teater, og torsdag var hun også på plads, da Ole Yde præsenterede sin kollektion på Hotel d’Angleterre.