Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Fuld tryk på Revolver

Revolver-messen tegner til at være kommet godt fra start, hvis man spørger Vald Agency og deres brands, som oplever trafik ved deres stande.
Revolver-messen tegner til at være kommet godt fra start, hvis man spørger Vald Agency og deres brands, som oplever trafik ved deres stande.

Jacob Valdemar fra Vald Agency er godt tilfreds med førstedagen på Revolver-messen i Øksnehallen. Han har her seks brands med, som er i stald hos Vald Agency – Henrik Vibskov, Asger Juel Larsen, Vibe Harsløf, Journal og Reality Studio. Jacob Valdemar spår, at åbningsdagen i dag kommer til at blive den travleste på messen.

”Jeg tror, at åbningsdagen har fået høj prioritet fra indkøberne, og der er allerede fuld tryk på herude med megen trafik ved standene,” siger Jacob Valdemar til Fashionforum.

De seks brands under Vald Agency får både opmærksomhed fra deres faste kundekontakter og fra andre indkøbere, som kigger forbi standene. Jacob Valdemar udtaler, at der er mange nye nysgerrige kunder på messen og er generelt tilfreds med udbuddet af både skandinaviske og internationale besøgende. Han vurderer, at hveranden aftale, de får i hus er af international karakter.

Jacob Valdemar har inden messen selv lavet aftaler med butikker fra L.A., Berlin og Oslo, som kommer og besøger dem på Revolver.

Sikre bestillinger

På messen bliver mange af aftalerne lavet på stedet, men ifølge Jacob Valdemar er der også flere af kunderne, som først bestiller, når de kommer hjem.

”Vi oplever, at flere kunder tjekker varesortimentet ud på messerne og først bestiller, når de er hjemme igen efter at have dannet sig et overblik over, hvad de vil købe,” forklarer Jacob Valdemar.

Herved kan kunderne få ro til at bestemme hvilke styles, de synes bedst om og ikke forhaste sig på messen, mener han.

Vald Agency har udover København været på messer i NYC og Paris med deres forskellige brands. Henrik Vibskov afholdte desuden show under Paris herremodeuge d. 23. januar og i går aftes på Papirøen, samme dag som Asger Juel Larsen’s show på Hotel D’Angleterre.