Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Spot på en modeugeprofil: Asger Juel Larsen

Designer Asger Juel Larsen har formået at opbygge en stærk designidentitet, som afspejles i hans shows og korte men indholdsrige karriere.
Designer Asger Juel Larsen har formået at opbygge en stærk designidentitet, som afspejles i hans shows og korte men indholdsrige karriere.

Onsdag d. 28. januar afholder Asger Juel Larsen show under Copenhagen Fashion Week AW15. Dette kommer til at foregå på Hotel D’Angleterre, hvor der i showet spilles på hotellets kontraster kontra Asger Juel Larsen universet. Partner og kommerciel direktør i virksomheden, Mike Massoulier Eriksen fortæller til Fashionforum:

“D’Angleterre har et univers, som er i skarp kontrast til vores hverdag og univers. Det har været en fantastisk udfordring at kombinere to så tydelige visuelle universer og spille på disse kontraster til vores show,” siger han.

Fremad på den internationale scene

Asger Juel Larsen’s designkarriere startede oprindeligt tilbage i London i 2010, men tog først rigtig til efter september 2012, hvor han blev partner med Mike Massoulier Eriksen. Herefter gik det hurtigt med både national og international anerkendelse. Asger Juel Larsen vandt i 2014 den europæiske finale af den store internationale modekonkurrence The Woolmark Prize og blev nomineret til DANSK Design Prisen – Magasin Prisen 2013.

Moussa Mchangama, moderedaktør på Dansk Magazine, har tidligere udtalt at Asger Juel Larsen formår at bidrage med et punk udtryk, som umiddelbart ikke afspejler dansk mode. Derudover at han kan blande et avantgarde designudtryk med noget wearability.

Den genkendelige designprofil og Asger Juel Larsen’s stærke personlighed har ifølge Mike Massoulier Eriksen været en vigtig del af brandets opbyggelse. Han mener desuden, at deres modeshows har været med til at skabe og vedligeholde opmærksomheden. De har derfor valgt at give deres shows et stort fokusområde ressourcemæssigt.

LÆS OGSÅ: “Faste modeuge-datoer frem til foråret 2016”

Asger Juel Larsens ser selv frem til denne modeuge, og håber at den kan trække mange besøgende til.

”Jeg håber, at modeugen bliver velbesøgt, og så håber jeg selvfølgelig, at vores show går så gnidningsfrit som muligt. Der er mange spændende shows på programmet, og jeg glæder mig generelt til at følge med og deltage så meget, som jeg har mulighed for,” siger Asger Juel Larsen til Fashionforum.

Showet løber af stablen onsdag d. 28. januar på Hotel D’Angleterre.

I dagene op til og under modeugen, sætter FashionForum fokus på en række modeugeprofiler.