Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Balenciaga åbner i København

I dag slår Group88 dørene op til den første Balenciaga-butik i Danmark.
I dag slår Group88 dørene op til den første Balenciaga-butik i Danmark.

Balenciaga åbner i dag i Illum med en 80m2 stor butik ud mod Strøget, og vil tilbyde et bredt udvalg af ready-to-wear, accessories og sko til kvinder samt et mindre udvalg til mænd. Det skriver Group88, der repræsenterer Balenciaga i Danmark i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: ”Group88 føjer tre luksusbrands til porteføljen”

”Balenciaga er et toneangivende og veldrevet modehus, og det er med stor glæde, at vi nu kan byde indenfor og tilbyde vores kunder en fuldendt oplevelse af universet, som Alexander Wang har skabt. Med åbningen af Balenciaga er vi med til at sætte København på landkortet, som en modedestination, der er værd at rejse for,” siger Thomas Møller, der er administrerende direktør i Group88 i en pressemeddelelse.

Balenciaga-butiksåbningen er et led i Illums igangværende transformation til luksusvarehus. Udover det franske brand, så tæller Illums nye brandportefølje også luksusmastodonter som Loewe, Mulberry, Saint Laurent og Proenza Schouler.

LÆS OGSÅ: ”Illum sætter ny, international standard”

Balenciaga blev stiftet i 1937 af Christóbal Balenciaga. I dag er Alexander Wang kreativ direktør, og modehuset ejes af Kering. Herhjemme er det Group88, der repræsenterer Balenciaga. Group88 fører desuden Bottega Veneta, Burberry, Gucci, Loewe, Mulberry og Saint Laurent.