Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Fra viden til bundlinje

Hvorfor skal man bestille en billet til Lifestyle Business 2015-2018? Ledere inden for produktudvikling, markedsføring, design og strategi vil få ny viden og effektive værkstøjer at arbejde med.
Hvorfor skal man bestille en billet til Lifestyle Business 2015-2018? Ledere inden for produktudvikling, markedsføring, design og strategi vil få ny viden og effektive værkstøjer at arbejde med.

Arrangør bag seminaret Anja Bisgaard Gaede fra Spott trends & business fortæller, hvorfor en billet er mere end givet godt ud.

“Profeessor Charles Spence oplevede jeg på 100% Design i London i september. Hans forskning er super interessant for designere og produktudviklere og andre som arbejder med ting, rum, produkter, som forbrugere er i kontakt med. Charles tester og undersøger,  hvordan sanserne er forbundet og hvordan forbrugere opfatter produkter. Han kan få drikkevarer til at smage 15% mere frisk ved blot at arbejde strategisk med sanserne,” fortæller hun.

På SPOTT-arrangementet præsenterer kundemagneterne endvidere en ny markedsføringsmetode, som baserer sig på en hjernescanninger. Derfor får du redskaber til at lave markedføring, der virker både i B2B og B2C af alle størrelser. Det er nyt, men har stort potentiale, fortæller Anja Bisgaard Gaede.

“Den del som vi står for Trend GPS 2015-2018 perspektiverer dels  de øvrige indlæg og sætter rammen for det trendlandskab, som virksomhederne skal navigere i de næste tre år. I Spott arbejder vi med nye trendmodeller, som giver mere indsigt og overblik i trendarbejdet,” uddyber hun.

Derudover bliver der også præsenteret og arbejdet med en helt ny måde at lave strategi på med brætspillet Map of the Future. Anne Thomas fra Innovationsnetværket Livsstil præsenterer hele konceptet. Sidst men ikke mindst kan man også finde ud af, hvordan man kan løse komplekse problemstillinger i med Design Practice, som er en banebrydende måde at få design på bundlinjen.

Spott seminaret vil blive udbudt over to gange, en gang i Herning ved Birk Centerpark 38 d 24. november kl. 8.30-16, og i København ved Dansk Design Center d 27. november kl. 8.30-16.

Seminaret koster 2.495. I prisen er inkluderet morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Se hele invitationen og tilmeld dig her: www.slideshare.net/AnjaBisgaardGaede/spott-lifestyle-business-20152018-fra-viden-til-bundlinje