Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Kering samarbejder med London College of Fashion

For at fremme bæredygtige principper i fremtidens mode har Kering Group slået sig sammen med London College of Fashion.
For at fremme bæredygtige principper i fremtidens mode har Kering Group slået sig sammen med London College of Fashion.

Den franske luksusmastodont Kering Group har indgået et samarbejde med den prestigefyldte institution London College of Fashion. Det skriver Fashionunited.com.

Målet med samarbejdet er at uddanne fremtidens branchefolk i bæredygtige principper, så de kan drive og viderudvikle forandringen mod en mere miljøvenlig modebranche. Det betyder også, at Kering Group får en aktiv rolle i at skabe pensum for de studerende.

Kering Group har længe været frontløber for bæredygtige materialer og produktionsmetoder, blandt andet med deres certificerede bambusplantager i Kina og deres tilgang til eksotisk skind og opdræt af samme. Kering Group har eksempelvis en streng politik om, at man kun bruger krokodilleskind fra selvdøde krokodiller.

LÆS OGSÅ: Kering gør status på halvvejen: Tilfreds med CSR-fremgang

Om det nye samarbejde siger den administrerende direktør Henri-Francois Pinault, at der ikke er noget vigtigere end at skabe de rigtige uddannelsesmæssige rammer, så man kan inspirere fremtidens generation til at videreføre og videretænke bæredygtighed.

“Og hvis vi gør dette rigtigt, vil fremtidens generation få et kreativt talent, der ikke kun er styret mod skønhed, men derimod en kombination af skønhed, design, kreativitet, innovation og bæredygtighed, ” siger Henri-Francois Pinault.

Kering Group fremlagde i sidste uge et kvarttalsregnskab, der viste en salgsfremgang på 3,5 procent samt stigning i indtægter på 4,4 procent.

Kilde: Fashionunited.com.