Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Netgigant køber 60 procent af danske InviteToBuy

Den danske online shoppingklub InviteToBuy har solgt 60 procent af virksomheden til australske MySale. Fremadrettet skal partnerskabet øge synligheden for danske brands internationalt.
Den danske online shoppingklub InviteToBuy har solgt 60 procent af virksomheden til australske MySale. Fremadrettet skal partnerskabet øge synligheden for danske brands internationalt.

Den australske netgigant MySale har købt 60 procent af den danske online shoppingklub InviteToBuy.

Både InviteToBuy og MySale forhandler direkte med brands, distributører og opkøbere, som har et overskudslager, der består af tøj, sko, accessories og interiør m.m. InviteToBuy fungerer som mellemled og sælger varer direkte fra disse lagre til kunderne, som er medlemmer af den danske shoppingklub. Det foregår online gennem forskellige tidsbegrænsede ”slagtilbuds-kampagner”.

InviteToBuy har 150.000 danske medlemmer, som hver uge får adgang til kampagner med nedsatte mærkevarer.

Fremover skal InviteToBuy fungere som MySales nye partner i Denmark, Sverige, Norge og Finland. På nuværende tidpunkt opererer den danske onlineshop kun i Danmark, men den planlagte ekspansion til resten af Norden, skal være med til at gøre danske brands mere tilgængelige på forskellige internatonale platforme, oplyser adm. direktør i InviteToBuy, Jaron Kramarz Cohen til FashionForum.

”Vi er nu en del af MySale, og inden for kort tid vil vi ændre navn til MySale og komme over på deres platform,” siger Jaron Kramarz Cohen til Fashionforum, og forsætter:

”Vi arbejder begge med samme udgangspunkt og har samme interesse i, at det her bliver en endnu større succes.”

13,5 millioner medlemmer + 150.000 danske

Mysale har i dag 13,5 millioner medlemmer og vokser med 250.000 nye medlemmer om måneden. Jaron Kramarz Cohen mener, at samarbejdet med netgiganten MySale vil styrke de danske brands internationalt.

”MySale har nogle kæmpe fordele, når de skal lave samarbejdsaftaler med leverandørerne. Det er meget mere interessant for leverandørerne, når man omsætter for 1,2 milliarder kroner og har 13,5 millioner medlemmer som MySale. Med MySale-samarbejdet vil vi kunne aftage langt større kvantiteter fra leverandørerne,” siger Jaron Kramarz Cohen til Fashionforum.

InviteToBuy blev etableret i 2010 af stifteren Jaron Kramarz Cohen. Fra én ansat i 2010 er virksomheden i dag vokset til 17 ansatte.
Mysale Group blev stiftet i Australien for syv år siden og blev børsnoteret i London tidligere i år. Selskabet driver online shoppingklubber i Australien, Storbritannien, Singapore, Malaysia, Filippinerne, Korea, Hongkong og Thailand.