Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge, Navne

Vær med til at vælge årets DANSK Design Talent

Det bliver et stjernespækket program, når DANSK Design Talent – Magasin Prisen løber af stablen den 9. oktober på Statens Museum for Kunst.
Det bliver et stjernespækket program, når DANSK Design Talent – Magasin Prisen løber af stablen den 9. oktober på Statens Museum for Kunst.

Prisen, der er skabt af DANSK Magazine og Magasin, har til formål at promovere morgendagens store designere. Og der bliver ikke sparet på krudtet i konfettimaskinen, når vinderen bliver kåret ved en fest på Statens Museum for Kunst med alt det bedste fra modebranchen.

LÆS OGSÅ: “Her er de nominerede til DANSK Design Talent – Magasin Prisen”

Et panel bestående af særligt udvalgte branchefolk og medier har valgt fire designtalenter, der konkurrerer om præmien på 500.000 kroner inklusiv et modeshow under Copenhagen Fashion Week til januar 2015 i Magasin.

Din stemme gør en forskel

Vinderen findes på baggrund af to afstemninger. Enhver modeelsker kan stemme på sin favorit online og slutbrugernes stemmer bliver lagt sammen med stemmer fra et dommerpanel bestående af fagligt kompetente danske og internationale branchefolk og modespecialister.

Du kan se og stemme på årets DANSK Design Talent – Magasin Prisen ved at trykke HER.

De fire udvalgte talenter har hver fået tildelt en mentor i form af en veletableret designer eller kreativ direktør samt en sanger eller sangerinde, der fungerer som designtalenternes inspirationskilde og ambassadører. Designtalenterne skal hver lave fem outfits til deres sanger, og disse outfits vil blive promoveret af sangerne ved koncerter og arrangementer og i en særlig fotoserie skabt af designtalenterne selv.