Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Bella Center truer messearrangører med sagsanlæg

Messe-kæmpen anklager i en pressemeddelelse Christian Gregersen og Christian Maibom for "økonomiske uregelmæssigheder" i forbindelse med Gallery-messen i august.
Messe-kæmpen anklager i en pressemeddelelse Christian Gregersen og Christian Maibom for "økonomiske uregelmæssigheder" i forbindelse med Gallery-messen i august.

Bella Center har i dag udsendt en pressemeddelse, hvor de meddeler, at de vil lægge sag an mod de tidligere messe-samarbejdspartnere Christian Gregersen og Christian Maibom, hvis “en række uregelmæssigheder ved senest afviklede Gallery-messe tilbage i august” ikke bringes i orden.

Bella Center skriver videre i pressemeddelelsen: “Som en konsekvens af dette kan de tidligere partnere i Gallery se frem til et krav om erstatning fra Bella Centers side, hvis forholdene omkring uregelmæssighederne ikke afklares til fuld tilfredshed”.

Christian Gregersen fra Gallery imødeser dog et eventuelt sagsanlæg med sindsro.

”Jeg har ikke modtaget nogen stævning. Jeg betragter Bella Centers udmelding som rent spin for at skabe usikkerhed. De tror sikkert, at de på den måde kan score nogle udstillere fra både Gallery og Revolver,” siger Christian Gregersen til FashionForum.

Men der er en helt naturlig forklaring på, at Gregersen og Maibom ikke har modtaget nogen stævning, forklarer direktør i Bella Center, Allan Agerholm.

“Vi har fremsendt krav om betaling for det tab, vi mener at være blevet påført. Og det er jo kun, hvis dette krav ikke betales, at et egentligt sagsanlæg for den del anlægges. En anden del er, at vi mener, at samarbejdsaftalen indeholder en konkurrenceklausul, som forhindrer vores tidligere partnere i at arrangere modemesser i en periode fremadrettet. Brud på denne kan naturligvis føre til sagsanlæg,” siger han til FashionForum.

Gregersen: ”Gallery er ikke lukket”

I pressemeddelelsen fra Bella Center står der, at ”Modemessen Gallery i Forum i København er lukket som en konsekvens af ophørt samarbejde mellem partnerne, Christian Gregersen og Christian Maibom.”

Men det passer ifølge Christian Gregersen ikke.

”Gallery bliver afholdt fra 1.- 3. februar og samler 50 førende showrooms i København under en paraply. Selve messen ligger på Hotel D’Angleterre. Børsbygningen bliver showscene og Gallery vil for første gang lave et kort, hvor alle de vigtigste mærker og showrooms samles, så folk kan se, hvor tingene finder sted. Der ud over tilbyder Gallery gratis limoservice, så modegæsterne kan komme problemfrit rundt. Jeg har allerede samlet over 100 mærker. Gallery lever i bedste velgående. Prøv selv at se på vores hjemmeside,” siger Christian Gregersen.

Ifølge Christian Gregersen truer Bella Center nu udelukkende ham og Christian Maibom med sagsanlæg, fordi de vil miskreditere Gallery og Revolver, der er konkurrenter til CIFF, som er hjemmehørende i Bella Center.

FashionForum har forgæves forsøgt at indhente en kommentar fra Christian Maibom.

Klokken 15.09: Tilføjet kommentarer fra Allan Agerholm, direktør i Bella Center