Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Kalender, Modeuge, Navne

Yde atter med på modeugen i Paris

Det er anden gang, designeren Ole Ydes brand er med på den prestigefulde, officielle kalender.
Det er anden gang, designeren Ole Ydes brand er med på den prestigefulde, officielle kalender.

I foråret 2014 kom 36-årige Ole Yde for første gang på den officielle showliste i Paris. Det er en glad, stolt og beæret Ole Yde, der onsdag den 1. oktober igen deltager. Det sker, når han afslutter modeugen i Paris som det sidste officielle show.

”Arrangørerne har kontaktet os for at invitere Yde med på modeugen (i Paris, red.) igen. Det er ikke bare noget, man kommer – de skal udvælge en. Det er en kæmpe ære at være en del af netop denne modeuge og det er så dejligt at opleve folks positive respons på det, vi laver,” siger Ole Yde.

Det har hele tiden været Ydes ambition at nå ud til et bredere og mere internationalt marked. For at synliggøre mærket yderligere og for at nå ud til en bredere målgruppe, lancerede virksomheden en mere kommerciel del af kollektionen til konkurrencedygtige priser ved Copenhagen Fashion Week i august.

LÆS OGSÅ: “Yde satser på Skandinavien med ny prisstruktur”

”Det er en hård branche. Netop derfor satser vi også globalt. Men samtidig er det vigtigt at holde fast i kunderne herhjemme og i Skandinavien. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde et smukt prismæssigt alternativ til prêt-à-porter kollektionen,” forklarer Solvej Lee Ørnstrand, der er bestyrelsesformand for Yde.

I foråret 2014 afholdte Yde show på Place Vendôme i Paris. Nøjagtigt hvor i Paris, catwalken vil blive prydet med Ydes SS15 prêt-à-porter kollektion, annonceres senere.