Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Bestseller jagter sporty forbrugere

Med underlinjer som Y.A.S Sport, Jack & Jones Tech og Only Play vil Bestseller kapre markedsandele inden for salg af sportstøj.
Med underlinjer som Y.A.S Sport, Jack & Jones Tech og Only Play vil Bestseller kapre markedsandele inden for salg af sportstøj.

Den danske modekoncern Bestseller vil have del i en global vækst inden for salget af sportstøj. Derfor har flere af koncernens mærker lanceret sportslinjer, som der er store forventninger til. Det skriver epn.dk.

”De store internationale sportsbrands interesser sig mere og mere for moden. Derfor går udviklingen også den anden vej. Det er helt naturligt. Grænserne brydes ned mellem mode og tendenser. Efterspørgslen er stor inden for sportstøj – især træning og sport til kvinder, og det gælder ikke mindst fra vores store kunder i den internationale nethandel,” siger Henrik Matthiesen.

Han står som chef i spidsen for Bestsellers damemærke Y.A.S, der nu også indeholder en sportslinje. Den kollektion, Y.A.S Sport, er netop lanceret i både egne butikker og hos engroskunder i den internationale detailhandel. Henrik Matthiesen siger:

”Bestseller har historisk ikke tidligere brugt så meget krudt på sportstøj. Men vi ser et interessant marked for især beklædning til let træning, som mange kvinder gør i dag. Vi vil være et godt alternativ – men tager små skridt i dette marked. Ikke så mange tilbyder det til engroskunder, og der ser vi en mulighed. Samtidig kan vi hurtigt levere nye kollektioner, som modebranchen er kendt for.”

LÆS OGSÅ: ”Bestsellers Y.A.S lancerer to nye undermærker”

Bestseller har gennem flere år også haft mærket Only Play, der leverer tøj til kvinder, som dyrker fitness, løb eller andre fritids/sports-aktiviteter.

Også Bestsellers herremærke Jack & Jones har store forventninger til dets kollektioner inden for sport og fritid. Det sker under navnet Jack & Jones Tech, som ud over decideret tøj til sportsaktiviteter også bl.a. har jakker samt andet til fritidslivet.

Kilde: Epn.dk