Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Nyt dansk magasin med fokus på mode

My Magazine giver læserne modeserier med en rå kant, samt interviews med store personligheder fra kunstens og musikkens verden.
My Magazine giver læserne modeserier med en rå kant, samt interviews med store personligheder fra kunstens og musikkens verden.

Den 1. august 2014 udkommer det nye danske magasin My Magazine, der har fokus på mode, musik og kunst.

My Magazine er ifølge en pressemeddelelse “et inspirerende og visuelt orienteret coffee table magasin, som indeholder æstetiske fotoreportager, interviews med store personligheder fra kunstens og musikkens verden, samt modeserier med en rå kant.”

My Magazine bringer i første udgave en modeserie med topmodellen Mark Vanderloo, og bag kameraet er anerkendte og nye modefotografer som Dennis Stenild, Marie Louise Munkegaard, Kenneth Øksnebjerg, Helena Lundquist og Lizette Mikkelsen.

Medstifter Heidi Ystrøm er art director og grafisk designer på magasinet og har lang erfaring fra både reklame- og modebranchen. Lizette Mikkelsen er kreativ direktør og medstifter. Hun har arbejdet som model i mange år og gennem de seneste fem år som fotograf:

”Med My Magazine får danskerne et urbant og appetitvækkende coffee table magasin med internationalt format og spændende interviews og fotoreportager. My Magazine vil udmærke sig ved at bringe engagerede og bevægende fotoreportager og interviews med autencitet. Vi vil samarbejde med de etablerede, men samtidig også med upcoming kunstnere, musikere og fotografer, som ikke altid får chancen for at komme frem og vise, hvad de kan,” siger Lizette Mikkelsen.

Første udgave af My Magazine udkommer 1. august 2014 i limited edition og forhandles eksklusivt i alle Lagkagehusets butikker.