Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /var/www/vhosts/fashionforum.dk/httpdocs/wp-content/themes/fashion-forum/template-parts/content.php on line 13
Indland, Udland

Nu åbner verdens største H&M-butik

Det er desværre ikke danskerne der kan glæde sig, når H&M i dag slår dørene op for deres hidtil største butik.
Det er desværre ikke danskerne der kan glæde sig, når H&M i dag slår dørene op for deres hidtil største butik.

Det går kun én vej for H&M – fremad. Nu udvider den svenske koncern med en ny flagskibsbutik på Manhattan, hvor kunderne får imponerende 5.295 kvadratmeter (57.000 square feet) at boltre sig på. Butikken, der kommer til at repræsentere samtlige brandets linjer og produktkategorier, bliver verdens største H&M. Det skriver Womens Wear Daily.

Med den titel følger også en udsmykning, der ikke før er set i andre H&M-butikker. Der er kælet for både facader og interiør, der blandt andet er skabt i hvidt og grønt marmor med lædermøbler, tunge, mørke trægulve, lysekroner og spejlbelagte vægge.

Det omfattende varesortiment og de forskellige typer af udsmykning er et bevidst valg fra H&Ms side, selvom det helt sikkert ikke har været en billig omgang:

”Det er en investering i brandet,” siger Daniel Kulle, som er ansvarlig for H&M Nordamerika, og fortsætter:

”Med den her butik ønsker vi at vise, at det er muligt at demokratisere mode.”

Det bliver dog ikke længe, butikken på Manhattan kan nyde titlen som verdens største H&M. Til november gives æren nemlig videre til en anden kommende H&M-destination i New York, når mode-mastodonten atter engang overgår sig selv og åbner hele 5.853 kvadratmeter på Herald Square.