Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Bestseller på opkøbsjagt – igen

Den Brande-baserede modemastodont kan skrive endnu et stort køb på listen over investeringer i år. Denne gang drejer det sig dog om hvidevarer.
Den Brande-baserede modemastodont kan skrive endnu et stort køb på listen over investeringer i år. Denne gang drejer det sig dog om hvidevarer.

Man kan vist roligt sige, at Bestseller ikke ligger på den lade side, hvad angår store onlineinvesteringer. Modeimperiets ejer og adm. direktør, Anders Holch Povlsen har efterhånden har gjort en række gode investeringer i blandt andet Zalando, nemlig.com og ASOS.com.

Senest overtog han i juni den britiske discountmode-portal M&M Direct, og nu har han også købt 46,31 pct. af virksomheden WhiteAway, der sælger hårde hvidevarer på nettet.

Det er særligt kombinationen af online- og offline-handel, der har gjort Bestseller-direktøren interesseret i hvidevarevirksomheden:

”WhiteAway Group er en interessant virksomhed, der har skabt solide resultater inden for deres branche på ganske kort tid, og jeg ser et stort potentiale i deres forretningsmodel. Da de overtog Skousen, var de en ren online-forretning, og de har nu formået at skabe et samspil, hvor nethandel og fysiske butikker arbejder sammen til det bedste for kunderne. Jeg ser derfor frem til at bidrage til videreudviklingen af koncernen,” siger Anders Holch Povlsen til Børsen.

 

WhiteAway blev i 2011 kåret til årets danske Gazelle-virksomhed af Børsen.

Kilde: Børsen.dk og Business.dk