Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Her er de nominerede til DANSK Design Talent – Magasin Prisen

De nye talenter er udvalgt, og nu bliver hele holdet afsløret, når DANSK Magazine for andet år holder talentkonkurrence i samarbejde med Magasin.
De nye talenter er udvalgt, og nu bliver hele holdet afsløret, når DANSK Magazine for andet år holder talentkonkurrence i samarbejde med Magasin.

Dansk Magazine gentager succesen med deres Dansk Design Talent – Magasin Prisen i år og har netop afsløret designere, mentorer og artister til den nye og anden omgang af uddelingen. De udvalgte er:

  • Freya Dalsjø – Ivan Grundahl – Coco O fra Quadron
  • Kjetil Aas – Bjørn Bruun – Sivas
  • Mark Kenly Domino Tan – Baum und Pferdgarten – Darkness Falls
  • Trine Lindegaard – Christian Stadil – Kidd

Kort fortalt fungerer konkurrencen sådan, at fire danske upcoming designere bliver udvalgt af et branchepanel og parret med en etableret designer eller kreativ direktør samt en dansk sangartist, der skal fungere som muse og ambassadør for en kollektion på fem outfits.

LÆS OGSÅ: Designkonkurrencer betaler sig – også for taberne

Vinderen bliver fundet d. 9. oktober, og førstepræmien modtager en pris på 500.000 kr. samt et modeshow under den københavnske modeuge i januar 2015. Alle interesserede kan få lov at præge, hvem der skal løbe med førsteprisen, da der vil være en offentligt tilgængelig afstemning. Resultatet herfra bliver lagt sammen med stemmerne fra et dommerpanel bestående af danske og udenlandske branchefolk.

Sidste års vinder var Anne Sofie Madsen, der havde designet en minikollektion til den danske sangerinde Nanna Øland med Charlotte Eskildsen fra Designers Remix som mentor. Anne Sofie Madsen konkurrerede med Asger Juel Larsen, Astrid Andersen og Nikoline Liv Andersen.