Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Gratis speeddating med producenter

Få kontakt til bæredygtige producenter i Bangladesh, Pakistan og Vietnam. Udfyld spørgeskema her.
Få kontakt til bæredygtige producenter i Bangladesh, Pakistan og Vietnam. Udfyld spørgeskema her.

Nu er der mulighed for – helt gratis – at udvide produktionsnetværket med bæredygtige producenter.

Danish Fashion Institute har netop søsat et nyt projekt med fokus på bæredygtig produktion i Bangladesh, Vietnam og Pakistan.

Lige nu er Danish Fashion Institute ved at undersøge, hvilke producenter, der passer det danske marked på bedste vis og dermed opnå flest mulige match ved tre kommende speeddating-arrangementer.

Derfor ønsker Danish Fashion Institute at få et overordnet indblik i modevirksomhedernes produktionsbehov. Alle modevirksomheder – både medlemmer af DAFI og alle andre – opfordres derfor til at udfylde nedenstående spørgeskema – det tager blot et par minutter.

SPØRGESKEMA: Produktionsbehov hos danske modevirksomheder

Ambitionen er at skabe grobund for et samarbejde mellem danske virksomheder og produktionssteder med en bæredygtig profil i de pågældende lande.

Danish Fashion Institute vil i løbet af det næste halvandet år afholde tre speeddating arrangementer – ét for hvert af de tre lande.

Alle danske modevirksomheder kan deltage gratis i arrangementerne og dermed få mulighed for at udvide deres producent-netværk.

Speeddating-arrangementerne er støttet af Danidas CSR-pulje. CSR-puljen støtter initiativer inden for virksomheders samfundsansvar og fair trade dels i Danmark og dels i udviklingslande med henblik på at styrke ansvarlig og grøn vækst samt forbedre arbejds- og levevilkårene i udviklingslande.